Errezetak miniaturak

Txoriene

Miniaturak

Pintxoa: Txerri-masaila azenario eta patata purearekin
Osagaiak
  • -Txerri-masaila
  • -Tipula
  • -Baratxuria
  • -Azenarioa
  • -Ardo beltza
  • -Olioa
  • -Gatza
  • -Piperbeltz birrindua
  • -Azenario eta patata purea
Prestaketa

Hasteko, txerri-masaila oliotan egin.

Barazkiak (tipula, baratxuria eta azenarioa) oliotan sueztitu. Ardo beltza gehitu eta masilak bertan ipini. Gainetik ura bota eta egiten utzi.

Patata eta azenario purea egin.

Amaitzeko, txerri-masaila purearen gainean jarri eta piperbeltz birrindua eta perrexilarekin apaindu.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena