Errezetak miniaturak

Txoriene

Miniaturak

PIntxoa: Mendrezka taloa
Osagaiak
  • -Moja atunaren mendrezka
  • -Idiazabal gazta
  • -Baratxuri freskoa
  • -Onddoak
  • -Arto-taloa
  • -Olioa
  • -Gatza
  • -Palo santo egurra
  • -Egur-ikatza
Prestaketa

Hasteko, baratxuri freskoa zatitu eta oliotan sueztitu. Arto-taloa prestatu eta molde biribilaz ebaki. Molde berdinarekin, gazta eta atun mendrezka ebaki.

Taloa, atun mendrezka eta gazta zartagin berean gorritu. Onddoak plantxan gorritu.

Osagai guztiak prest ditugunean, talo-xafla baten gainean baratxuri freskoa, onddoak eta idiazabal zati bat jarri. Gainean, beste bi talo-xafla jarri eta hauen artean mendrezka zatia sartu.

Azkenik, palo santo egurra eta egur-ikatzarekin perfumatu.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena