Errezetak miniaturak

Txoriene

Miniaturak

Txokolatez estalitako krepea, banana moussez betea
Osagaiak
  • -Krepe-olata
  • -Esnea, 25 g
  • -Arrautza, 1
  • -Bananak, 3
  • -Esne-gaina, 125 g
  • -Txokolate estaldura
  • -Irina
  • -Azukrea
  • -Esnea, 25 g
  • -Arrautza, 1
  • -Bananak, 3
  • -Esne-gaina, 125 g
  • -Gelatina
  • -Azukrea
  • -Txokolate estaldura
  • -Gurina
Prestaketa

Txokolate estaldura egiteko, maria bainuan txokolate esatldura, gurina eta ur tanta bat bigundu.

Gelatina orriak uretan bigundu eta banana zatitu.

Azukrea eta ura irakin eta geltina bigundua gehitu. Banana zatiekin bat egin, esnegaina ipini eta guztia birrindu. Hozgailura eraman.

Bukatzeko, txokolate marrak egin platerean, krepea banana moussearekin bete eta aurkeztu.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena