Errezetak miniaturak

Txoriene

Miniaturak

Zainzuriak txangurruz beteak
Osagaiak
  • -Txangurru-haragia
  • -Arrautzak, 4
  • -Irina
  • -Ekilore olioa
  • -Tipulina
  • -Gurina
  • -Zainzuriak
  • -Zainzurien salda
  • -Esnegaina
Prestaketa

Hasteko, kontserbako zainzuriak erditik zabaldu eta txangurru mamiaz bete.

Betetako zainzuriak irina eta arrautzetatik pasatu eta ekilore oliotan frijitu.

Gurina lapikoan urtu, tipulina txikitua gehitu eta sueztitu.

Aurrekoari irina gehitu, zainzurien salda bota eta esnegaia gehitu. Guztia ondo irakin.

Zainzuriak eta saltsa platerean aurkeztu eta perrexilarekin apaindu.

 

 

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena