Errezetak miniaturak

Txoriene

Miniaturak

Pistoa Idiazabal krema eta intxaurrarekin
11:32
Osagaiak
  • Pistoa egiteko:
  • - kuiatxoa
  • - tipula
  • - baratxuri-aleak
  • - tomatea
  • - piper berdea
  • - piper gorria
  • Idiazabal krema egiteko:
  • - esne-gaina 100cl
  • - Idiazabal gazta 20gr
  • - gatza
  • - piperbeltza
  • - intxaurrak
Prestaketa

PRESTAKETA:

Lehenengo, pistoa egingo dugu: alberjinia, kuiatxoa, tipula, berakatza eta tomatea zatitu, eta oliotan gorrituko ditugu sutan. Idiazabal krema egiteko: gazta fin-fin moztuko dugu, eta esne-gainarekin batera egosiko, ondo urritu arte. Gatz- eta piperbeltz-puntua emango diogu.

AURKEZPENA:

Kristalezko ontzitxo bat hartu eta pistoa jarri; gainean, Idiazabal krema, eta amaitzeko, intxaur-zati bat.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena