Errezetak miniaturak

Txoriene

Miniaturak

Otarrainxka espresak
19:03
Osagaiak
  • 12 otarrainxka isats, 80 g baratxuri fresko, perrexil-hostoak, aneta-hostoak, 25 g oliba-olio birjin, gatza, piperra, apioa, martorria eta piper beltza
  • Sagarra lurrunetan egosteko: litro bat sagar-zuku eta 100 g sagar azal lehortu.

Bideoak (1)

Prestaketa

Izkiratzar isatsak egiteko:

Ondu isatsak, eta nahasi belarrekin eta olioarekin. Sartu guztia ontzi batean. Gorde geroko.

Sagarra lurrunetan egosteko:

Egin infusio bat, eta iragazi bitan artileki bat erabiliz. Ondoren, sartu infusioa etxeko kafeontzi espres batean.

Egosi izkiratzarren isatsak sagar-lurrunetan. Gorde egosketan sortutako zukuak geroko.

Aurkezpena:

Bota arbendol-olio tanta batzuk plater sakon baten oinarrira, bai eta lurrunetan egindako izkiratzarrak eta haiek sortutako zuku guztia ere. Estali platera kristal batez. Haren gainean, jarri ogi frijituak eta belarrak. Eraman bere horretan bezeroengana, eta haien aurrean, kendu kristala, belarrak eta ogi frijituak plater barrura eror daitezen.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena