Errezetak miniaturak
Bideoak (1)
Informazio gehiago (1)
Lehendabizi, nekorak salteatuko ditugu su bizian, eta garreztatu egingo ditugu ardo zuri pixka batekin.
Segidan, zartagin berean, juliana eran ebakitako barazkiak bigunduko ditugu. Egosketaren erdialdean, nekorak eta piperrautsa gehituko ditugu, bai eta pipermina ere. Eta guztiari birrindutako tomate udarekara botako diogu. Egosten utziko dugu 5 bat minutuan.
Azkenik, nekorak platerera aterako ditugu, barazkien oinarri baten gainera.
EiTB TALDEA
EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa