Errezetak miniaturak

Txoriene

Miniaturak

Onddo-krema barazkiekin eta otarrainxkekin
Osagaiak
  • Onddoak 200 gramo, haragi-salda, gurina (zopa-koilarakada bat), esne-gaina 3 z/k, tomate bat, bi xerra kuiatxo, hiru zainzuri, bi xerra alberjinia, lau otarrainxka, olioa, tipula, gatza eta piperrauts zuria
Prestaketa

Lehendabizi tipula bigunduko dugu oliotan. Gero, onddoak gehitu, sueztitu eta haragi-salda bota ostean, 10 minutuz egosten utziko dugu.

Bitartean, barazkiak xerratu eta gatza bota, otarrainxkak zuritu, eta guztia plantxan edo labean egingo dugu.

Azkenik, onddo-krema birrindu, irakin eta esne-gaina eta gurina botako dizkiogu. Ondoren, berriro irakin.

Aurkezpena horrela egingo dugu: barazkiak eta otarrainxkak plater sakon batean ipini eta onddo-krema gainetik bota.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena