Errezetak miniaturak

Txoriene

Miniaturak

Foie micuita
Osagaiak
  • Ahate-gibel bat, 500 g
  • Lore-gatza, 6 g
  • Sichuan piperra
Prestaketa

Gibelari zainak ondo kendu ondoren, gatza eta Sichuan piper pixka bat bota. Hau guztia film gardenean bildu, bi aldeetatik ondo itxita utziz. Tamaina erdiko ontzi batean, ura jarri, eta irakiten hasten denean, gibela bota filmean bilduta. Sua itzali, eta noizbehinka bueltatxo bat emanez, 8 minutuan eduki. Zerbitzatu aurretik, 6 orduz egon behar du hozkailuan. Zati bat platerera atera, eta ardo beltzaren marmelada ondoan jarri.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena