Errezetak miniaturak

Txoriene

Miniaturak

Oilo kurruskaria
17:40
Osagaiak
  • Oilo hanka egosi bat
  • Tomate handi erre bat
  • Tipula laurdena
  • Txipotlea
  • Gatza
  • Maionesa - koilarakada bat
  • Anizeko behi-gazta ekologikoa
  • Ziapea - koilarakadatxo bat
  • Valentina saltsa mina - tanta batzuk
  • 4 krepe txinatar
  • Ekilore olioa

Bideoak (1)

Prestaketa

Oilo-hanka xehatu. Tipula juliana erara zatitu eta su eztitan bigundu. Txipotlea eta tomatea xehatu eta tipula bigunari gehitu. Egosi eta maneatu. Oiloa gehitu eta su motelean eduki. Eginda dagoenean, hozten utzi.

Krepe txinatarrak gazta zati batekin eta oiloarekin beteko ditugu. Frijitu olio ugaritan.

Saltsa ondorengo moduan egingo dugu: maionesa, valentina eta ziapea nahastuko ditugu kolore homogeneoa lortu arte. Valentinarekin emango diogu pikante puntua, nork bere gustura.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena