Errezetak miniaturak

Txoriene

Miniaturak

Otarrainxkak pasta txinatarrean eta barazkiekin frijituak, saltsa teriyakirekin eta gazi-gozoarekin
15:12
Osagaiak
  • Otarrainxkak - 4, handiak eta gorputza zurituta daukatenak
  • Pasta txinatarra - 4 orri
  • Azenarioa
  • Tipula
  • Porrua
  • Teriyaki saltsa
  • Saltsa gazi-gozoa
  • 0,4 º-ko oliba-olioa - baso bat
Prestaketa

Barazkiak zuritu, garbitu eta julianan ebakiko ditugu. Ondoren, oliba-oliotan bigunduko ditugu 5 minutuz.

Ravioliak zabaldu, eta zuritutako otarrainxka-isatsen gainean jarriko ditugu barazkiak. Itxi egingo ditugu ravioliak, biribilki bat eginez.

Uretan pasatuko ditugu ondo ixteko, eta, gero, olio berotan frijituko, 5 minutuz.

Oliotatik atera, eta paper xurgatzailea erabiliz lehortuko ditugu.

Teriyakiarekin eta gazi-gozoarekin lagunduta jango ditugu.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena