Errezetak miniaturak

Txoriene

Miniaturak

Foie micuita
Osagaiak
  • Ahate gibel freskoa
  • Gatza
  • Azukrea
  • Piperbeltza - kopakada 1
Prestaketa

Ahatearen gibela zatitu, azpil batean ipini eta gatza, azukrea eta brandya botako dizkiogu.

Ondoren, plastikozko film paperetan bilduko dugu, ondo prentsatuta, aire guztia kenduta eta ertzak ondo lotuta.

Ontzi batean ura berotzen jarriko dugu. Irakiten dagoenean, bost minutuz edukiko dugu egosten. Atera eta izotzetan hotzituko dugu. Behin hoztu denean, hozkailuan sartu eta gogortu arte edukiko dugu.

Platereratzeko, zati bi ebakiko ditugu, plater erdian ipini eta sopletearekin gainerreko dugu.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena