Errezetak miniaturak
Ahatearen gibela zatitu, azpil batean ipini eta gatza, azukrea eta brandya botako dizkiogu.
Ondoren, plastikozko film paperetan bilduko dugu, ondo prentsatuta, aire guztia kenduta eta ertzak ondo lotuta.
Ontzi batean ura berotzen jarriko dugu. Irakiten dagoenean, bost minutuz edukiko dugu egosten. Atera eta izotzetan hotzituko dugu. Behin hoztu denean, hozkailuan sartu eta gogortu arte edukiko dugu.
Platereratzeko, zati bi ebakiko ditugu, plater erdian ipini eta sopletearekin gainerreko dugu.
EiTB TALDEA
EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa