Errezetak lehenengo platerak

Txoriene

Lehenengoak

Azalore pizza
Osagaiak
  • Oinarrirako:
  • AZALORE bat
  • ARRAUTZA bi
  • Gainerako:
  • MOZZARELLA, 125 g
  • ZIAZERBAK, 30 g
  • TIPULA, 30 g
  • PIPERRA, 30 g
  • PERRETXIKOAK, 30 g
  • ARRAUTZA bat
  • OREGANOA
  • Egilea: On Ekin Nutrizioa Dietetika
Prestaketa
PROZEDURA
Azalorea birrindu, kuskusaren testura hartu arte, eta bi arrautzarekin nahastu.
Labeko erretiluan zabaldu, pizzaren oinarriaren forma emanez.
Aurretik berotutako labera sartu 200 ºC-tan 15 minutuz. Txigortzen hasten denean buelta eman, eta beste 15 minutuz eduki labean.
Bi aldeak txigortuta daudenean, oinarria atera eta gainean beste osagai guztiak gehitu.
Labera sartu beste 15 minutuz, barazki guztiak egiten diren arte.

 

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena