Errezetak lehenengo platerak
Lehenik, patatak zuritu eta zatitu.
Brokolia eta azaloreak ere zatitu. Azenarioak txikitu.
Aurreko pausoan landutako osagaiak lurrunetan erregosi.
Gari-zainzuriak, kuiatxoa, barrengorriak eta azenario bat txikitu. Oliba olioa botata, zartaginara gehitu eta saltseatu.
Patatak birrindu purea egiteko. Antxoa xerra pare bat gehitu. Kalabaza olioa bota.
Maionesa egiteko, esnea (100ml) eta oliba olioa (200ml) bota eta irabiatu.
Patata purea nahi den forman egin. Saltseatutako eta erregositako barazkiak gehitu.
EiTB TALDEA
EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa