Errezetak lehenengo platerak
Bideoak (1)
Gonbidatuak: Miriam Ortiz eta Susana Garmendia, Etxauri Elkartekoak.
NOLA EGIN?
- Artobeltz haziak garbitu.
- Tipula eta kuia zatitu eta kazola batean erregosi.
- Arto beltz haziak gehitu eta egosten jarri.
-Ura gehitu eta sutan utzi 20 minutuz.
- Egosita dagoenean bolatxoak egin.
- Labera sartu 10 minutuz 180 gradutan.
Soianesa ali-olia egiteko:
- Soia esnea, ekilore olioa, limoi zukua, berakatz-atal pare bat eta gatza batu eta dena ondo irabiatu.
EiTB TALDEA
EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa