Errezetak lehenengo platerak

Txoriene

Lehenengoak

Artobeltz bolak
19:20
Osagaiak
  • --Artobeltza, 250 g
  • --Tipula bat
  • --Kuia, 100 g
  • --Erramu hosto bat
  • --Gatza
  • --Ura
  • -Soianesa ali-olia egiteko:
  • --Soia esnea
  • --Ekilore olioa
  • --Limoi zukua
  • --Berakatz-atal pare bat
  • --Gatza

Bideoak (1)

Prestaketa

Gonbidatuak: Miriam Ortiz eta Susana Garmendia, Etxauri Elkartekoak.

NOLA EGIN?

- Artobeltz haziak garbitu.

- Tipula eta kuia zatitu eta kazola batean erregosi.

- Arto beltz haziak gehitu eta egosten jarri.

-Ura gehitu eta sutan utzi 20 minutuz.

- Egosita dagoenean bolatxoak egin.

- Labera sartu 10 minutuz 180 gradutan.

Soianesa ali-olia egiteko:

- Soia esnea, ekilore olioa, limoi zukua, berakatz-atal pare bat eta gatza batu eta dena ondo irabiatu.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena