Errezetak lehenengo platerak
Bideoak (1)
Gonbidatua: Inhar Urruzuno harri-jasotzailea
NOLA EGIN?
- Piper berdea, baratxuria eta tipulina zatitu.
- Baratxuria eta tipulina kazola batean erregosi.
- Piperra gehitu.
- Txokoak zatitu, kazolara gehitu eta erregosi.
- Zorrotada txakolin bat bota eta pare bat minutuz sutan utzi, alkohola lurruntzeko.
- Ondoren, arroza gehitu.
- Pixkanaka arrain-salda gehitzen joan eta ondo sueztitu 18 minutuz gutxi gorabehera.
- Arrai salda txoko-tintarekin nahastu eta risottoari erantsi.
- Dena ondo nahastu eta sueztitu.
- Gatz eta piperbeltz puntua eman.
- Azkenik, gurina gehitu eta desegin.
- Txoko-hankak zartaginean kozinatu.
- Amaitzeko, platerera zerbitzatu.
EiTB TALDEA
EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa