Errezetak lehenengo platerak

Txoriene

Lehenengoak

Txoko-risotto beltza
37:13
Osagaiak
  • --Txokoa, 300 g
  • --Arroza, 320 g
  • --Berakatz-atal bat
  • --Tipulin bat
  • --Piper berde erdi
  • --Bizkaiko Txakolina, 100 g
  • --Pattar pixka bat
  • --Arrain-salda, 800 ml
  • --Txoko-tinta, koilarakada bat
  • --Gurina, 30 g
  • --Perrexila
  • --Gatza

Bideoak (1)

Prestaketa

Gonbidatua: Inhar Urruzuno harri-jasotzailea

NOLA EGIN?

- Piper berdea, baratxuria eta tipulina zatitu.

- Baratxuria eta tipulina kazola batean erregosi.

- Piperra gehitu.

- Txokoak zatitu, kazolara gehitu eta erregosi.

- Zorrotada txakolin bat bota eta pare bat minutuz sutan utzi, alkohola lurruntzeko.

- Ondoren, arroza gehitu.

- Pixkanaka arrain-salda gehitzen joan eta ondo sueztitu 18 minutuz gutxi gorabehera.

- Arrai salda txoko-tintarekin nahastu eta risottoari erantsi.

- Dena ondo nahastu eta sueztitu.

- Gatz eta piperbeltz puntua eman.

- Azkenik, gurina gehitu eta desegin.

- Txoko-hankak zartaginean kozinatu.

- Amaitzeko, platerera zerbitzatu.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena