Errezetak lehenengo platerak

Txoriene

Lehenengoak

Onddo konfitatuak su motelean egindako arrautzekin
17:11
Osagaiak
  • --Onddoak
  • --Baserriko arrautzak
  • --Tipula
  • --Onddo-salda
  • --Gurina
  • --Ernamuinak
  • --Oliba-olio birjina
  • Egilea: Felix Belaunzaran
  • Jatetxea: Iriarte jatetxea
Prestaketa

Gonbidatuak: Mikel Belauzaran, Lesmesen txerrieko ardunadura eta Felix Belaunzaran, Iriarte jatetxekoa.

NOLA EGIN?

- Arrautzak su motelean egosi.

- Onddoa garbitu eta xerratu.

- Olio berotan onddoak konfitatu.

Onddo-salda egiteko:

- Tipula txikitu eta zartagin batean erregosten jarri.

- Onddoen esporak zartaginera gehitu.

- Eta ondoren, salda pixka bat.

- Azkenik, dena birrindu.

Platerera zerbitzatzea besterik ez da falta:

- Lehenik, onddo-salda jarri.

- Ondoren, onddo konfitatuak.

- Eta azkenik, arrautza

- Gatz puntua eman, eta errezeta prest!

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena