Errezetak lehenengo platerak

Txoriene

Lehenengoak

Pasta freskoa itsaskiekin eta sorpresarekin
22:58
Osagaiak
  • --Pasta freskoa
  • --Ganbak
  • --Olagarro egosia
  • --Txirlak
  • --Muskuiluak
  • --Esnegaina
  • --Txalota
  • --Itsaski krema
  • --Gatza
  • --Oliba olioa
  • --Piperbeltza
  • SORPRESA: Aratzeko angulak
  • Egilea: Iker Zabaleta
  • Jatetxea: Aratz erretegia
Prestaketa

Gonbidatua: Iker Zabaleta, Aratz Erretegiko sukaldaria

NOLA EGIN?

- Zartagin batean tipulatxa edo txalota sueztitu.

- Txirlak zartaginera gehitu.

- Ganbak gehitu eta erregosi.

- Olagarroa zatitu eta zartaginera bota.

- Muskuiluak erantsi.

- Ondoren, itsaski krema gehitu.

- Esnegaina bota.

- Piperbeltz puntua eman.

- Ura irakiten jarri eta bertan pasta freskoa egosi.

- Dena nahastu eta pixka bat sueztitu.

- Eta amaitzeko sorpresa; angulak zartaginetik pasa eta platerera gehitu.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena