Errezetak lehenengo platerak

Txoriene

Lehenengoak

Bizitza luzerako zopa
24:57
Osagaiak
  • --Behi-zangarra
  • --Behi-hezurrak
  • --Oilasko-hezurrak
  • --Azenarioa
  • --Tipula
  • --Jengibrea
  • --Kuminoa
  • --Itsasoko ura
  • --Ura
  • --Baratxuria
  • --Kurkuma

Bideoak (1)

Prestaketa

Gonbidatua: Silvia Huegun elikaduran aditua

NOLA EGIN?

- Kazola batean behi zangarra, behi-hezur eta oilasko-hezur puskatuak batu.

- Ondoren, osagaiak gehitzen joan;

--Azenarioa eta tipula zuritu eta gehitu.

--Porrua garbitu eta kazolara erantsi.

--Baratxuriak ere zuritu eta kazolara bota.

--Jengibrea zuritu eta gehitu.

--Kuminoa eta kurkuma erantsi.

--Amaitzeko, itsasoko ura eta ur geza kazolara gehitu.

- Sutan utzi pare bat orduz.

- Prest dagoenean, koipea kendu eta salda iragazi.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena