Errezetak lehenengo platerak

Txoriene

Lehenengoak

Zigalatxo erreak, onddo eta txangurruz beteta
19:18
Osagaiak
  • -- Zigalak
  • -- Txangurru papurtua, 450 gramo.
  • -- Bi tipula oso.
  • -- Hiru azenario.
  • -- Porru bat.
  • -- Concase tomatea, 200 gramo.
  • -- Brandya.
  • -- Ogi birrindua, 65 gramo.
  • -- Onddo bat.
  • -- Wakame marinatua, sesamoarekin eta ziapearekin.
  • -- Martorria.
  • Egilea: Xabier Zabala
  • Jatetxea: Zarautzeko Kirkilla jatetxea
Prestaketa

NOLA EGIN?

Tipula xehatu eta zartagin batean erregosi.

Porruak eta azenarioa zatitu.

Tomateari haziak kendu eta zatitu.

Azenarioa zartaginera bota eta erregosi.

Pixkanaka barazkiak gehitzen joan zartaginera eta erregosi.

Zigalak zuritu eta erditik ireki.

Barazkiak txangurruarekin nahastu.

Zigalak txangurruarekin bete eta onddo-geruza batekin bildu.

Gatz-puntua eman, olioa bota eta labera sartu 180 gradutan, zazpi-zortzi minutuz.

Onddoak salteatu, wakame marinatua gehitu eta frijitu.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena