Errezetak lehenengo platerak
Bideoak (1)
Gonbidatua: Koikili Lertxundi, Athletic-eko jokalari oiha.
NOLA EGIN?
- Oilasko bularkiak egosten jarri.
Maionesa egiteko:
- Esnea, gatza, ekilore-olioa eta ozpin (edo limoi-zuku) zorrotada bat elkartu eta dena ondo irabiatu.
- Maionesari ziapea eta lima-zukua bota eta dena ondo nahastu.
- Anana zuritu eta laukitxoetan ebaki eta saltsari gehitu.
- Egositako oilasko bularkiak xehatu eta anana eta saltsari gehitu. Dena ondo nahastu.
- Ahuakateari hezurra kendu eta ondoren entsaladarekin bete.
- Arrautza egosi birrinduarekin eta piper gorriarekin apaindu.
EiTB TALDEA
EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa