Errezetak lehenengo platerak
Gonbidatua: Iñigo Araindia kaixomaitia webguneko sortzailea
NOLA EGIN:
Mondejuak:
-Azenarioak zuritu eta zatitu; porruak garbitu
-Porruaren 'zuria' txiki-txiki egin
-Tipula xehetu
-Ardi-gantza txikitu
-Guztia erregosi, gatz pixka batekin
-Hozten utzi, arrautzekin nahastu, pipermin pixkatxo bat eta gatza erantsi eta ogi mami birrindua gehitu
-Hesteak bete (inbutu bezala litro t’erdiko ur botila erabili dezakegu)
-Uretan sartu behar ditugu (ez du irakin behar) eta zulo batzuk egin
Salda:
-Porruaren 'berdea' egosten jarri, azenario pare bat, ardi-tripaki eta gantz pixka batekin
-Dena iragazi, gatza bota eta ordubete bat egosten utzi
-Ogi xerra bat lapikoan sartu eta ondo bustita dagoenean atera
EiTB TALDEA
EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa