Errezetak lehenengo platerak

Txoriene

Lehenengoak

Arrautza egosiak tofuarekin baratxuri saltsan
Osagaiak
  • 4 arrautza egosi
  • Tofua, 100 g
  • Baratxuria
  • Tipula erdi
  • Azenario bat
  • Kuiatxo erdi
  • Gatza
  • Oliba olioa.
  • Egilea: Gorka Gereño
Prestaketa

Lehenik, azenarioa eta tipula garbitu, zatitxotan ebaki eta olio pixka batekin erregosi. Gero, kuiatxoa eta tofua zatitu eta barazkiekin nahastu. 10 minutuz erregosi. Azkenik, dena birrindu eta platereratu.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena