Errezetak lehenengo platerak

Txoriene

Lehenengoak

Arto beltzezko bolak ahuntz gaztarekin, ilar saltsan
23:15
Osagaiak
  • Arto beltza, edalontzikada bat
  • Ura, 2 edalontzikada
  • Ahuntz gazta
  • Intxaurrak
  • Gatza
  • Saltsa egiteko:
  • Ilarrak
  • Baratxuri atal bat
  • Irina, koilarakada bat
  • Ura, txorrotada bat
  • Tamaria
  • Gatza
  • Egilea: Gorka Gereño
Prestaketa

Lehenik, bi edalontzi ur berotzen jarri, gatz eta tamari pixka batekin. Irakiten duenean, arto beltza gehitu, eta 20 minutuz egosi. Hozkailuan sartu eta hoztu arte utzi. Egun bat lehenago egiten bada hobeto.

Saltsa prestatzeko, baratxuria txikitu, eta oliba oliotan erregosi. Irina nahastu, gatza eta tamaria eman eta, azkenik, ilarrak bota.

Bolak egiteko, arto beltza eskuz birrindu eta, gazta txikituarekin eta intxaurrekin bildu.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena