Errezetak lehenengo platerak
Lehenik, bi edalontzi ur berotzen jarri, gatz eta tamari pixka batekin. Irakiten duenean, arto beltza gehitu, eta 20 minutuz egosi. Hozkailuan sartu eta hoztu arte utzi. Egun bat lehenago egiten bada hobeto.
Saltsa prestatzeko, baratxuria txikitu, eta oliba oliotan erregosi. Irina nahastu, gatza eta tamaria eman eta, azkenik, ilarrak bota.
Bolak egiteko, arto beltza eskuz birrindu eta, gazta txikituarekin eta intxaurrekin bildu.
EiTB TALDEA
EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa