Errezetak lehenengo platerak

Txoriene

Lehenengoak

Espagetiak onddoekin eta seitanarekin, tomato saltsan
32:43
Osagaiak
  • Espagetiak, 200 g
  • Onddoak, 50 g
  • Seitana, 250 g
  • Tomatoa:
  • Tipula, 2
  • Azenarioak, 4
  • Erremolatxa, zati bat
  • Umeboxia, koilarakada bat
  • Irina, koilarakada bat
  • Gatza
  • Oliba olioa
  • Egilea: Gorka Gereño
  • Jatetxea: Gorka Gereño
Prestaketa

Seitana ahalik eta zati txikienetan ebaki. Onddoak garbitu, txikitu, seitanarekin nahastu eta baratxuri pixka batekin su altuan erregosi, 5 minutuz.

Tomatoa egiteko, tipulak, azenarioak eta erremolatxa zatitu eta ondo erregosi oliba oliotan. Gatz pixka bat bota, irina nahastu, eta segi dena ondo erregosten. Amaitzeko, umeboxia nahastu, eta ura gehitu. Eduki 5 minutu egosten, eta ondoren ondo irabiatu dena.

Bestalde, espagetiak ur irakinean egosi. Azkenik espagetiei seitana eta onddoak nahastu, eta tomato saltsarekin busti.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena