Errezetak lehenengo platerak
Seitana ahalik eta zati txikienetan ebaki. Onddoak garbitu, txikitu, seitanarekin nahastu eta baratxuri pixka batekin su altuan erregosi, 5 minutuz.
Tomatoa egiteko, tipulak, azenarioak eta erremolatxa zatitu eta ondo erregosi oliba oliotan. Gatz pixka bat bota, irina nahastu, eta segi dena ondo erregosten. Amaitzeko, umeboxia nahastu, eta ura gehitu. Eduki 5 minutu egosten, eta ondoren ondo irabiatu dena.
Bestalde, espagetiak ur irakinean egosi. Azkenik espagetiei seitana eta onddoak nahastu, eta tomato saltsarekin busti.
EiTB TALDEA
EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa