Errezetak lehenengo platerak



Bideoak (1)
GONBIDATUA: Arantxa Armendariz
NOLA EGIN:
Hasteko, ogi opila gainetik zatitu, txapela kenduko bagenio bezala eta barruko mamia kendu.
Gero, hirugiharra xerra txikitan ebaki, ondoren, opila geruzaka bete osagaiekin. Lehenengo gazta geruza bat, gero hirugiharra, tipula, gazta berriro, hirugiharraeta bukatzeko, arrautza bat irekiko dugu gainean.
Azkenik, opila bete dugunean, aluminio paperean bildu, gaineko aldea libre utziz eta labean erreko dugu 180ยบ C, arrautza eginda dagoela ikusi arte (12 batminutu).
EiTB TALDEA


EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2025 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa


Aukera ezazu nabigatzeko nahiago duzun hizkuntza.
Elige el idioma en el que prefieras navegar