Errezetak lehenengo platerak

Txoriene

Lehenengoak

Arrautza, Gazta eta Hirugihar Kabia
Osagaiak
  • 2 arrautza
  • Hirugiharra, 200 g
  • Gazta birrindua, 250 g
  • 2 ogi opil
  • Tipula erregosia
  • Piperbeltza
  • Gatza
Prestaketa

GONBIDATUA: Arantxa Armendariz

NOLA EGIN:

Hasteko, ogi opila gainetik zatitu, txapela kenduko bagenio bezala eta barruko mamia kendu.

Gero, hirugiharra xerra txikitan ebaki, ondoren, opila geruzaka bete osagaiekin. Lehenengo gazta geruza bat, gero hirugiharra, tipula, gazta berriro, hirugiharraeta bukatzeko, arrautza bat irekiko dugu gainean.

Azkenik, opila bete dugunean, aluminio paperean bildu, gaineko aldea libre utziz eta labean erreko dugu 180º C, arrautza eginda dagoela ikusi arte (12 batminutu).

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena