Errezetak lehenengo platerak
Bideoak (1)
GONBIDATUA: Arantxa Armendariz
NOLA EGIN:
Hasteko, ogi opila gainetik zatitu, txapela kenduko bagenio bezala eta barruko mamia kendu.
Gero, hirugiharra xerra txikitan ebaki, ondoren, opila geruzaka bete osagaiekin. Lehenengo gazta geruza bat, gero hirugiharra, tipula, gazta berriro, hirugiharraeta bukatzeko, arrautza bat irekiko dugu gainean.
Azkenik, opila bete dugunean, aluminio paperean bildu, gaineko aldea libre utziz eta labean erreko dugu 180º C, arrautza eginda dagoela ikusi arte (12 batminutu).
EiTB TALDEA
EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa