Errezetak lehenengo platerak

Txoriene

Lehenengoak

Izokin Tartarra Gazta Kremarekin
21:25
Osagaiak
  • Izokina, 175 g
  • Limoi bat
  • Oliba olio birjina, 35 g
  • Ozpinetako pepino bat
  • Ozpinetako tipulinak, 15 g
  • Kaparrondoak, 10 g
  • Gazta krematsua, 80 g
  • Nori alga
  • 3 oliba beltz
  • 3 oliba berde
  • Tipulina
  • Aneta
Prestaketa

GONBIDATUA: Ibai Zabala

NOLA EGIN:

Lehenik eta behin, izokina laukitxotan zatitu eta, limoiaren zukuarekin eta oliba olioarekin nahastu. 15 minutuz ontzian utzi zukua ondo hartu dezan.

Ozpin pepinoak, kaparrondoak eta ozpin tipulinak txikitu, eta izokinari gehitu, ondo nahastu dena eta ordu erdiz hozkailuan utzi.

Ondoren, nori alga eta tipulina txikitu, eta gazta krematsuarekin nahastu. Olibak ere, lau zatitan moztu.

Azkenik, plateraren erdian tartarra jarriko dugu, izkin batean gazta krematsua duela eta olibekin apainduta.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena