Errezetak lehenengo platerak

Txoriene

Lehenengoak

Tallarinak antxoekin
09:14
Osagaiak
  • -Tallarinak
  • -Antxoak oliotan
  • -Pipermina
  • -Berakatza
  • -Oreganoa
  • -Oliba-olioa
  • -Gatza

Bideoak (1)

Prestaketa

GONBIDATUAK:

Izaskun Urbaneta eta Ainara Baguer pasta biologiko ekoizeak.

NOLA EGIN:

-Pasta etxean egin nahi izanez gero, gari-irin biologikoa eta gatza nahastu. Bi osagaiak mahai gainean jarri, multzo bat egin eta erdian, arrautza edo ura bota. Eskuekin ondo nahastu ore bat lortu arte eta pausatzen utzi.

-Ura irakiten jarri, gatz pixka bat bota eta tallarinak bertan egosi 10 bat minutuz.

-Berakatza eta pipermina zartagian frijitu.

-Antxoak xukatu eta zartagira bota, berakatza eta piperminarekin egiten utzi.

-Tallarinak eginda daudenean, iragazi eta zartagira bota. Osagai guztiak batera sueztitu. Nahi izanez gero, oregano pixka batekin ondu.

 

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena