Errezetak lehenengo platerak



Bideoak (1)
GONBIDATUA:
'Su ta Gar' taldeko Aitor Gorosabel.
NOLA EGIN:
-Lapiko batean ura eta gatza bota eta arroza bertan egosi, 10 minutuz.
-Arroza eginda dagoenean, lapikotik atera eta erretilu handi batera pasatu.
-Gari-zainzuriak eta barrengorriak ebaki eta zartagian salteatu.
-Oliba-olioa, gatza, ozpina, garagar legamia eta soja lezitinarekin ozpin-olioa egin.
-Arroza eta barazkiak nahastu eta arto gozoa, cherry tomatea eta izokin ketua gehitu. Guztia aurretik egindako ozpin-olioarekin ondu.
EiTB TALDEA


EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2025 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa


Aukera ezazu nabigatzeko nahiago duzun hizkuntza.
Elige el idioma en el que prefieras navegar