Errezetak lehenengo platerak

Txoriene

Lehenengoak

Hegalaburra menjunjearekin
09:06
Osagaiak
  • -Hegalaburra
  • -Ozpina
  • -Berakatza
  • -Perrexila
  • -Sagar-ozpina
  • -Ardo zuria
  • -Xerez ozpina
  • -Arrain salda
Prestaketa

Zailtasuna: Oso erraza

Kostua: 6-9 euro

Kaloriak: 455 Kcal

GONBIDATUAK:

Hernani Rugby Taldea: Xabat Erroizenea eta Mikel Otxotorena.

NOLA EGIN:

-Hasteko, hegalabur freskoa xerra finetan ebaki.

-Sagar-ozpina eta arrain salda nahastu eta hegalabur xerrei gainetik bota.

-Ordu erdiz, hegalaburra ozpina eta saldarekin marinatzen utzi.

-Berakatza, Xerez ardoa, perrexila, oliba-olioa eta ardo zuria nahastu eta birrindu. Hegalaburrari gainetik bota.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena