Errezetak lehenengo platerak
Bideoak (1)
Zailtasuna: Oso erraza
Kostua: 6-9 euro
Kaloriak: 455 Kcal
GONBIDATUAK:
Hernani Rugby Taldea: Xabat Erroizenea eta Mikel Otxotorena.
NOLA EGIN:
-Hasteko, hegalabur freskoa xerra finetan ebaki.
-Sagar-ozpina eta arrain salda nahastu eta hegalabur xerrei gainetik bota.
-Ordu erdiz, hegalaburra ozpina eta saldarekin marinatzen utzi.
-Berakatza, Xerez ardoa, perrexila, oliba-olioa eta ardo zuria nahastu eta birrindu. Hegalaburrari gainetik bota.
EiTB TALDEA
EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa