Errezetak lehenengo platerak
Bideoak (1)
Zailtasuna: Erraza
Kostua: 3-5 euro
Kaloriak: 189 Kcal
GONBIDATUAK:
'Gu ta Gutarrak' saioko Txurru eta Julen Telleria.
NOLA EGIN:
-Hasteko, berakatza eta oreganoa txikitu eta ogi birrinduarekin nahastu.
-Alberjiniak xerratu eta ogi birrindutik pasatu.
-Tomateak tamaiana bereko xerratan ebaki eta zartagian gorritu.
-Mozzarela gazta xerratan ebaki.
-Alberjinia, tomate eta mozzarela xerrak bata bestearen gainean pilatu. Xerra bakoitzaren artean, tomate birrindua edo tomate saltsa naturala jarri.
-Barazkiekin egindako dorretxoari gazta parmesano birrindua bota gainetik.
-Guztia labean sartu eta 5-10 minutuz berotu.
EiTB TALDEA
EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa