Errezetak lehenengo platerak

Txoriene

Lehenengoak

Porru eta erremolatxa krema hotza otarrainxka erreekin
09:35
Osagaiak
  • -Otarrainxkak
  • -Porruak
  • -Patatak
  • -Erremolatxa
  • -Berakatza
  • -Esnea
  • -Esne gaina
  • -Gurina
  • -Pattarra
  • -Oliba olioa
  • -Gatza
Prestaketa

Zailtasuna: Normala

Kostua: 4-7 euro

Kaloriak: 382 Kcal

GONBIDATUAK:

'Gu ta Gutarrak' saioko Txurru eta Julen Telleria.

NOLA EGIN:

-Otarrainxkak zuritu eta buruak eta azala irakiten jarri.

-Tipula eta berakatza zuritu eta txikitu. Lapiko batean, oliba-olio pixka bat bota eta tipula eta berakatza gorritu.

-Patatak zuritu, zatitu eta tipula eta berakatzarekin nahastu. Otarrainxken urarekin estali eta irakiten utzi, 20 minutu inguru.

-20 minutuak pasatuta, lapikoan dagoenaren herena hartu eta beste lapiko batera bota. Erremolatxa egosia gehitu eta 5 minutuz sueztitu.

-Lehenengo lapikoko patata, tipula eta berakatzari esnea eta esne-gaina gehitu. Ondo nahastu eta irabiatu.

-Erremolatxa zukua sutatik atera eta irabiatu.

-Otarrainxkak zartagian gorritu.

-Krema biak eta otarrainxkak kopa batean aurkeztu.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena