Errezetak lehenengo platerak

Txoriene

Lehenengoak

Arroza txirlekin
10:27
Osagaiak
  • -Arroza
  • -Txirlak
  • -Berakatza
  • -Perrexila
  • -Arrain salda

Bideoak (1)

Prestaketa

GONBIDATUA:

Maitane Segurola blogaria

NOLA EGIN:

-Zartagin batean, olio zorrotada bat bota. Berakatza txikitu, zartagira bota eta gorritzen utzi. Behin gorrituta, txirlak bota eta ireki arte suestitzen utzi.

-Txirlak ireki direnean, zartagitik atera. Zartagian gelditutako berakatz gorritua eta txirlaren saltsari perrexil txikitua gehitu.

-Lapiko batean, ura irakiten jarri.

-Berakatz eta perrexil salteatuari arroza gehitu, zaporea har dadin. Pare bat minutuz ondo nahastu. Nahi izanez gero, arrain salda gehitu.

-Aurrekoari, irakiten dagoen ura gehitu eta tapa jarri. Egosten utzi, 10 bat minutuz. Gero, txirlak gehitu eta, beste bost minutuz, egosten utzi.

-13 minutuak pasatu direnean, lapikoa sutatik kendu eta pausatzen utzi.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena