Errezetak lehenengo platerak
Bideoak (1)
Zailtasuna: Normala
Kostua: 4-6 euro
Kaloriak: 680 Kcal
GONBIDATUAK:
Gamarrako Ostalaritza Eskolako ikasleak
NOLA EGIN:
-Zartagin batean oliba-olio mordoa eta berakatz aleak jarri. Su motelean berotzen utzi eta, bero dagoenean, bakailao xerrak bota.
-Bakailaoa egiten denean, xerrak zartaginetik atera. Zartagian gelditutako olioa epeltzen denean, iragazki batekin, olioa poliki nahastu, pil-pil saltsa lortu arte.
-Lapiko batean, ura eta gatza jarri eta irakiten utzi. Bertan, otarrainxkak egosi pare bat minutuz. Eginda daudenean, atera eta zuritu, burua eta buztana utziz.
-Koloretako uraza garbitu eta zatitu eta osagai guztiak platereratu. Pil-pil saltsa maionesa pixka batekin nahastu eta bakailao konfitatuaren gainetik bota.
EiTB TALDEA
EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa