Errezetak lehenengo platerak

Txoriene

Lehenengoak

Izokin zebitxea tahitiko erara
16:20
Osagaiak
  • -Koko esnea, 200 ml
  • -Izokina, 200 g
  • -6 otarrainxka
  • -Tipulin erdi
  • -Pipermorroak, 60 g
  • -Luzoker erdi bat
  • -2 limoi
  • -Menda,perrexila eta tipulina
  • -Tabasko pixka bat
  • -Gatza eta piperbeltza
Prestaketa

Zailtasuna: Erraza

Kostua: 5-7 euro

Kaloriak: 250

GONBIDATUA:

Mikel Troitiño

NOLA EGIN:

-Izokina eta otarrainxkak laukitxotan zatitu.

-Limoiei zukua atera eta izokin eta otarrainxka zatiei gainetik bota. Pare bat orduz hozkailuan utzi.

-Tipulina, luzokerra eta pipermorroa laukitxoetan zatitu eta izokin eta otarrainxka zatiekin nahastu.

-Koko esnea, tabaskoa, gatza eta piperbeltza bota eta dena ondo nahastu.

-Hozkailuan beste pare bat orduz sartu eta perrexil xehetuarekin apaindu. Oliba-olio zorrotada bat bota eta hotz-hotz zerbitzatu.

 

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena