Errezetak lehenengo platerak
Bideoak (1)
Zailtasuna: Erraza
Kostua: 2-5 euro
Kaloriak: 145 kcal
GONBIDATUA:
Jabier Agirre
NOLA EGIN:
- Zuritu eta egosi zainzuriak uretan gatz eta azukre pixka batekin 20 bat minutuz.
- Egositakoan, gorde 4 zainzuriren buruak eta birrindu beste zainzuri guztiak egosteko erabili dugun uraren zati batekin. Iragazi eta gorde.
- Zuritu otarrainxkak eta salteatu gurinarekin eta oliba olio pixka batekin. Eginda daudenean, atera eta koipe horri irin pixka bat gehituko diogu. Ondo nahastu gurina eta gehitu zainzuriak egosteko erabili dugun uraren zati bat. Papila antzeko krema bat lortzen dugunean,zainzuri krema gehituko diogu eta dena irakingo dugu.
- Krema platerean zerbitzatu zainzurien buruez eta otarrainxkez lagunduta.
EiTB TALDEA
EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa