Errezetak lehenengo platerak

Txoriene

Lehenengoak

Kinoa barazkiekin, perretxikoekin eta hegaluzearekin
Osagaiak
  • - Kinoa, 200g
  • - Salda, 500
  • - Porru bat
  • - Azenario bat
  • - Brokolia, 200g
  • - Perretxikoak, 200g
  • - Intxaurrak, 50g
  • - Hegaluzea kontserban
Prestaketa

Zailtasuna: Erraza

Kostua: 4-6 euro

Kaloriak: Erraza

GONBIDATUA:

Ibon Oregi

NOLA EGIN:

- Lapiko batean kino oliba olioarekin puxka bat erregosi eta salda beroa gehitu. Estali eta 20 minutu egiten utzi.

- Zartagin bat sutan jarri oliba olio pixka batekin eta azenarioa laukitxotan zatituta bota. Erregosten hastean, porrua eta brokolia gehitu eta sueztitzen utzi. Barazkiak erdi eginda daudenean, perretxikoak bota eta utzi dena egiten.

- Kinoa eginda dagoenean, intxaurrak eta barazkiak bota Ondo nahastu dena eta kontserbako hegaluze zati batzuekin lagunduta zerbitzatu.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena