Errezetak lehenengo platerak

Txoriene

Lehenengoak

Hirugihar konfitatua zigala carpaccioarekin
Osagaiak
  • - Zigalak
  • - Hirugihar konfitatua
  • - Askotariko kimu hostoak
  • - Oliba olioa
  • - Pinaziak
Prestaketa

GONBIDATUA:

Maria Jesus

NOLA EGIN:

- Hirugihar konfitatua oraindik enbasean dagoela ur berotan jarri pixka bat berotu dadin.

- Zigalak zuritu eta barrutik ongi garbitu. Kimu hostoen artean jarri eta ongi zapaldu fin-fin jarri arte. Ondoren, izozgailuan sartu.

- Bitartean, hirugiharreko zati bat hartu eta zartaginean bi aldetatik gorritu.

- Plater batean oilo pixka bat jarri, ondoren zigala eta azkenik hirugiharra. Gatza eta pinaziak bota gainetik.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena