Errezetak lehenengo platerak

Txoriene

Lehenengoak

Olagarro salpikoia
Osagaiak
  • - Olagarro egosia, 300 g
  • - Otarrainxka egosiak, 100 g
  • - Patatak, 200 g
  • - Pipermorroa, 50 g
  • - Piper berdea, 50 g
  • - Tomatea, 80 g
  • - Tipulin erdi
  • - Askotariko uraza hostoak
  • - Oliba olioa
  • - Ozpina

Bideoak (1)

Prestaketa

Zailtasuna: Erraza

Kostua: 4-7 euro

Kaloriak: 255

GONBIDATUA:

Kattalin Arzallus

NOLA EGIN:

- Patata egosi. Piper morroa,piper berdea, tipulina eta tomatea laukitxotan zatitu.

- Patatak egosi eta hoztutakoan, laukitan zatitu. Olagarroa eta otarrainxkak ere zatitu.

- Osagai guztiak nahastu eta gatza,olioa eta ozpina bota.

- Plater batean urazak jarri eta salpikoia gainetik bota

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena