Errezetak lehenengo platerak
Bideoak (1)
Zailtasuna: Erraza
Kostua: 0.8-1.5 euro
Kaloriak: 199 kcal
GONBIDATUA:
Silvana Huegun
NOLA EGIN:
- Ogi mamia beratzen jarri ur oso hotzean
- Nahastu gainerako osagai guztiak irabiagailuan, gehitu ogi mamia eta ondo birrindu.
- Gehitu oliba olioa, gatza eta ozpina eta hozkailuan sartu. Oso hotz zerbitzatuko dugu.
EiTB TALDEA
EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa