Errezetak lehenengo platerak

Txoriene

Lehenengoak

Gazpatxo berdea
Osagaiak
  • Uraza, 100 g
  • - Kuiatxoa, 100 g
  • - 2 luzoker
  • - Piper berde bat
  • - Tipulin erdi bat
  • - Berakatz ale bat
  • - Ogi mamia, 100 g
  • - Oliba olioa, 60 g
  • - Ozpina, 15 g
  • - Gatza

Bideoak (1)

Prestaketa

Zailtasuna: Erraza

Kostua: 0.8-1.5 euro

Kaloriak: 199 kcal

GONBIDATUA:

Silvana Huegun

NOLA EGIN:

- Ogi mamia beratzen jarri ur oso hotzean

- Nahastu gainerako osagai guztiak irabiagailuan, gehitu ogi mamia eta ondo birrindu.

- Gehitu oliba olioa, gatza eta ozpina eta hozkailuan sartu. Oso hotz zerbitzatuko dugu.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena