Errezetak lehenengo platerak

Txoriene

Lehenengoak

Barazkiak tenpuran ezi saltsarekin
Osagaiak
  • - Azenarioak, 100 g
  • - Brokolia, 100 g
  • - Kuiatxoa, 50 g
  • - Lekak, 100 g
  • - Irina, 100 g
  • - Ura, 90 g
  • - Arrautza zuringo bat
  • - Eztia, 25 g
  • - Ziapea, 5 g
  • - Ketchupa, 20 g
  • - Soja saltsa pixka bat
  • - Gatza
Prestaketa

GONBIDATUA:

Andoni Aizpuru

NOLA EGIN:

- Barazkiak moztu eta egosi 3 minutu inguru. Lekak bestalde, moztu bakarrik gero tenburatik pasatzeko.

Orea egiteko:

- Irina ur oso hotzarekin nahastu.

- Arrautzaren zuringoa harrotu eta irinarekin nahastu.

- Ondoren barazkiak orearekin nahastu eta bolatxoak egin. Hauek olio oso beroan frijitu.

- Saltsa egiteko, ezita, ketchupa, ziapea eta soja saltsa nahastu eta irakiten jarri.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena