Errezetak lehenengo platerak

Txoriene

Lehenengoak

Hiru koloreko pasta
Osagaiak
  • - Pasta, 200 gr (makarroiak,espagetiak, tailarinak,...)
  • - Berakatz ale bat
  • - Kuia zuritua, 100 gr
  • - Intxaurrak, 50 gr
  • - Mahaspasak, 50 gr
  • - Tipulinak, 100 gr
  • - Gazta parmesanoa, 20 gr
  • - Piperbeltza
  • - Oreganoa
  • - Oliba olioa eta gatza

Bideoak (1)

Prestaketa

Zailtasuna: Erraza

Kostua: 1.5-3 euro

Kaloriak: 460 kcal

GONBIDATUA:

Aritz Urdanpilleta

NOLA EGIN:

- Lapiko batean, ura irakiten jarriko dugu gatzarekin, eta pasta egosiko dugu bertan 8 bat minutuz.

- Moztu tipulina eta berakatza txiki-txiki, eta sueztitzen jarri oiba olio pixka batekin.

- Tipulina eginda dagoenean, gehitu kuia bertara laukitxotan moztuta, eta utzi beste 5 minutuz dena sueztitzen. Gehitu intxaurraketa mahaspasak, eta sutatik atera.

- Ondo xukatu pasa eta nahastu barazkiekin. Gazta parmesanoarekin batera zerbitzatuko dugu.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena