Errezetak lehenengo platerak
Zailtasuna: Normala
Kostua: 3-5 euro
Kaloriak: 478 kcal
NOLA EGIN:
- Arroz integrala garbitu. Lapiko batean berakatz ale erdi oliba olio pixka batekin jarri. Dantzan hastean, perrexila eta arroza gehitu, eta ondo erregosi. Ura bota, estali eta egiten utzi, 35-40 min.
- Barazkiak garbitu eta zatitu. Oliba olio apur batekin busti, gatza bota eta labean erre, 250º c 15 min.
- Berdelari xerrak atera, gatza egin eta zartagin batean su bizian egin.
- Eginda daudenean, arroza eta barazkiak nahastu, eta ohe gisa jarri platerean. Gainean berdel xerrak jarri. Barazkiek labean botatako zukuarekin ondu dena.
EiTB TALDEA
EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa