Errezetak lehenengo platerak

Txoriene

Lehenengoak

Muskuiluak txakolin lurrunetan
Osagaiak
  • - Muskuilu txikiak, 200 g
  • - Hiruzta txakolina, kopa bat
  • - Oliba olioa
  • - Baratxuri ale bat
  • - Kaiena ale bat
  • - Perrexil freskoa
Prestaketa

GONBIDATUA:

Txarli Rekalde eta Amaia Urdangarin

NOLA EGIN:

- Zartagin batean olioa berotu eta bertan baratxuri xerrak eta kaiena alea jarri.

- Baratxuriak kolore pixka bat hartzean, muskuiluak bota eta salteatu pixka bat. Jarraian txakolinarekin busti eta estali.

- Muskuiluak irekitakoan, sua itzali eta jateko prest daude.

 

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena