Errezetak lehenengo platerak



Bideoak (1)
Zailtasuna: Normala
Kostua: 2-5 euro
Kaloriak: 219 kcal
GONBIDATUA:
Aitor Lopez Rekarte
NOLA EGIN:
- Berakatza xehetu eta zartagin batean sutan jarri oliba olioarekin. Dantzan hastean, tipula juliana eran gehitu eta dena sueztitzen utzi.
- Tipula gorritzen hastean, onddoak xerratuta gehitu, gatz apur bat bota eta egiten utzi, 5 min.
- Otarrainxkak zuritu eta onddoei gehitu. Utzi 2 min eta modena ozpina gehitu. Atera sutatik eta gorde.
- Gari-zainzuriak egosi eta gorde.
- Zerbitzatzeko, plateraren erdian urazak eta gari-zainzuriak nahastuta jarri. Gainean onddo eta otarrainxka olio-ozpin epela bota eta zerbitzatu.
EiTB TALDEA


EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2025 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa


Aukera ezazu nabigatzeko nahiago duzun hizkuntza.
Elige el idioma en el que prefieras navegar