Errezetak lehenengo platerak
Zailtasuna: Erraza
Kostua: 2-5 euro
Kaloriak: 180 kcal
GONBIDATUA:
Mila Oliveri
NOLA EGIN:
- Baratxuria zati txikitan moztu eta gorritzen jarri. Ondoren, pikilloko piperrak gehitu eta egiten utzi.
- Oliba beltzak, ura, berdel ketua eta hiru antxoa oliotan nahastu eta birrindu. Birrindutakoan oliba olioa gehitu eta berriz nahastu loditu arte.
- Ahuakatea erdibitu eta barrukoa kendu. Zati hau lamina txikietan moztu.
- Lamina bakoitzari pikillo piper lamina bat gehitu eta antxoa marinatu bat.
EiTB TALDEA
EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa