Errezetak lehenengo platerak

Txoriene

Lehenengoak

Antxoa, ahuakate eta pikillo piper entsalada, antxoa tapenadearekin
Osagaiak
  • - Antxoa marinatua
  • - Berdel ketua
  • - Ahuakate
  • - Pikillo piperra
  • - Oliba beltzak
  • - Baratxuria
  • - Ura
  • - Antxoa oliotan
  • - Oliba olioa
Prestaketa

Zailtasuna: Erraza

Kostua: 2-5 euro

Kaloriak: 180 kcal

GONBIDATUA:

Mila Oliveri

NOLA EGIN:

- Baratxuria zati txikitan moztu eta gorritzen jarri. Ondoren,  pikilloko piperrak gehitu eta egiten utzi.

- Oliba beltzak, ura, berdel ketua eta hiru antxoa oliotan nahastu eta birrindu. Birrindutakoan oliba olioa gehitu eta berriz nahastu loditu arte.

- Ahuakatea erdibitu eta barrukoa kendu. Zati hau lamina txikietan moztu.

-  Lamina bakoitzari pikillo piper lamina bat gehitu eta antxoa marinatu bat.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena