Errezetak lehenengo platerak

Txoriene

Lehenengoak

Batata eta perretxiko milorria
Osagaiak
  • - Batata
  • - Perretxikoak
  • - Ardo txuria
  • - Baratxuria
  • - Kanela
  • - Perrexila
Prestaketa

Zailtasuna: Erraza

Kostua: 3-7 euro

Kaloriak: 145 kcal

GONBIDATUA:

Ane Miren

NOLA EGIN:

- Batata zuritu eta zerratu. Ondoren, egozten jarri 5 minutu eta gero labean sartu beste bost minutu, goitik oliba olioarekin bustita.

- tipula ebaki eta sueztitzen jarri. Perretxikoak zatitu eta tipularekin nahastu. Erdi eginda daudela, ardo zuria bota eta gatz pixka bat gehitu.

- Batata eginda dagoenean, muntatu. Lehenbizi, batata xerra bat, gero perretxikoak eta horrela nahi dugun neurria lortu arte.

- Refritua egiteko: oliotan, perrexila eta baratxuria gorritzen jarri. Sutik kentzean, kanela gehitu.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena