Errezetak lehenengo platerak
Bideoak (1)
Zailtasuna: Erraza
Kostua: 2-4 euro
Kaloriak: 230 kcal
GONBIDATUA:
Jabier Agirre
NOLA EGIN:
- Tipula eta berakatza txikitu. Lapiko batean oliba olio pixka batekin eta sueztitzen jarri. Porrua gehitu eta beste 5 minutu sueztitzen utzi. Gorritzen hastean, kuiatxoa dadotan zatituta bota, erregosi dena pixka bat eta salda gehitu. 20 minutu egosten utzi.
- Barazkiak eginda daudenean, ahuakatea zuritu, hezurra kendu, zatitu eta berazkiei gehitu jogurtarekin batera. Ondo birrindu dena, gatza puntuan jarri eta hozkailuan sartu.
- Krema hoztean, platerera atera ahuakate dadotxoekin eta txorrotada bat oliba olio birjinarekin lagunduta.
EiTB TALDEA
EITB Media
900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa