Errezetak lehenengo platerak

Txoriene

Lehenengoak

Arroz eta sagar entsalada
Osagaiak
  • - Arroza, 250 g
  • - Sagar bat
  • - 5 cherry tomate
  • - Urdaiazpiko egosia, 100 g
  • - Ilar egosiak, 80 g
  • - Arto goxoa, 50 g
  • - Oliba beltzak
  • - Olioa eta gatza
Prestaketa

Zailtasuna: Erraza

Kostua: 2-4 euro

Kaloriak: 315 kcal


NOLA EGIN:

- Arroza ur askorekin 20 minutu egosi, ur hotzetan hoztu eta ongi xukatu ur guztia.

- Sagarra zuritu, dadotxotan zatitu eta gehitu arrozari.

- Urdaiazpiko egosia dadotxotan zatitu eta arrozari gehitu. Artoa, ilarrak eta oliba beltzak ere bota.

- Cherry tomateak erdibitu eta gorde. Arroz entsaladari olioa, gatza eta ozpina bota. Platerera ateratzean, apaindu cherry tomateekin.

 

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena