Errezetak lehenengo platerak

Txoriene

Lehenengoak

Porru-patatak
Osagaiak
  • - 4 porru
  • - 2 azenario
  • - Tipula bat
  • - 2 patata
  • - 2 berakatz ale
  • - Ura, 1 l
  • - Oliba olioa
  • - Gatza

Bideoak (1)

Prestaketa

Zailtasuna: Erraza

Kostua: 1-3 euro

Kaloriak: 279kcal

GONBIDATUA:

Inma Lasarte Garmendia

NOLA EGIN:

- Uretan tipula osoa 10 bat minutu irakiten eduki.

- Porrua eta azenarioa, xerratan zatituta gehitu. Utzi beste 10 bat minutu irakiten.

- Patatak zuritu, pusketatan apurtu eta lapikora bota. Utzi 20 bat minutu egosten.

- Berakatzak xerratu eta zartagin batean sutan jarri. Gorritzen hasten direnean, sutatik atera, egosten izan dugun tipula osoa gehitu eta ongi birrindu. Ore hori porrusaldari gehitu eta beste pare bat minutu irakinarazi.

  • Whatsapp
  • Whatsapp
  • Bidali
  • EiTB TALDEA

    Batzen gaituzten emozioak

    0:22

    EITBren Arreta Zerbitzu berria

    EITB Media

    900 11 2525 doako telefonoan eta eitb.eus/arreta orrian jasotzen diren kontsulta, kexa eta iradokizunak sistema bateratu berri baten bidez kudeatuko dira.

    Prentsa Aretoa Prentsa oharrak, deialdiak, agenda, fototeka,… Prentsa Aretoa

    Bisitatuena

      Kargatzen ikusiena
      Kargatzen ikusiena